7 módnych trendov na zimu 2018/2019

7 módnych trendov na zimu 2018/2019
14. novembra 2018 Bajan Wordpress

Nastav si fashion kompas na tie správne štýly.

 

Divoký západ

Občianska vojna v Amerike. Kovboji. Lúpežníci. Zbrane a salóny s ľahkými ženami. Vôbec sa nečudujeme, že sa toto obdobie svorne nazýva divoký západ a tiež ani tomu, že sa ním módni návrhári nechali inšpirovať.

Kým nie je úplná zima, nasleduj štýl David Koma:

david-koma-fall-2018-1

alebo Louis Vuitton:

louis-vuitton-fall-2018-1louis-vuitton-fall-2018-3

 

Tú typickú ozdobnú kravatu hľadaj pod názvom bolo a môžeš ju nakombinovať naozaj s akoukoľvek košeľou, blúzkou či sakom.

Veľké logo

Nehanbi sa priznať k svojmu vkusu. Tričká, mikiny, opasky, šiltovky, bum bagy – všade ukáž logo. Jasné, že pre street fashion toto nie je nijaká novinka, ale na aktuálnu sezónu sa k svojim logám priznávajú aj top mená ako Fendi, Max Mara či Philipp Plein.

 

 kim_0109_max0582_lll1694

Zdroj foto: Vogue

Kožené šaty

Pre tie chvíle, keď chceš byť na úrovni ? Nechceme si predstaviť, ako budeš mať po celom dni sparenú vlastnú kožu, ale aspoň budeš vyzerať skutočne pro ako (zľava) Loewe, Givenchy alebo Victoria Beckham.

 _arc0609_mon022511

Zdroj foto: Vogue

Sako-šaty

Rovnosť žien a šatníkov!  Z pánskeho saka môžu byť top módne šaty, ktoré nerozoznáš od dizajnu Heider Ackermann:

 

4f98

Zdroj foto: Fashion Network

alebo skús viac ženskú a sexy verziu od Alexander Wang:

_ARC0607

Zdroj foto: Vogue

Plášte

S týmto trendom budeš ako superhero. A kto sa ti bude smiať, že kde máš zvyšné dary smrti, nech sa pozrie občas na Instagram. Plášte sú, jednoducho, tu. Zahrejú, dobre vyzerajú a treba si ich užiť! #cape

Zdroj foto: Instagram @josieldn

Tvíd

Pohrab sa v babkinom alebo dedkovom šatníku – v móde je opäť ťažká tvídová tkanina. Tie nové kúsky sú síce oversized, asymetrické alebo z BIO vlny, ale tie staré majú presne tú emóciu, ktorú potrebuješ.

Na tejto fotke vidno, že sú tiež 100 % hrejivé!

Zdroj foto: Instagram @solveiginscotland

A kto dokáže staré veci zladiť novým štýlom a byť viac cool než tento pánko, získava milión zimbabwianskych dolárov. Odporúčame pozrieť si celý profil pre viac tvídovej inšpirácie ?

Zdroj foto: Instagram @hiro_hosomizu

Dva kabáty

Keď pôjdeš cestovať po Sibíri alebo si normálne u nás a nemáš po ruke Familiu, ktorá by ťa zahriala, môžeš skúsiť tento šialený trend. Dva kabáty odporúča 9 z 10 afričanov na dovolenke v Rusku a tiež (zľava) Balenciaga, Calvin Klein či Roksanda.

 

 _mon1142_arc0635_ag10488

 

Ak na teba nijaký zimný trend neprehovoril, môžeš si stále obliecť to, čo Alex Wortex

View this post on Instagram

VITAJ ĽUD MÔJ! ? Noví, aj starí následovatelia, cíťte sa tu ako doma! Nesiem meno Alex69, po pradávnom bohovi erekcie a prinášam svetlo do temnej doby basic módy v našom kraji. Pochádzam z krajiny Wortex, kde ženy, muži aj bobry v súlade žijú, každý nosí na sebe to, po čom naozaj túži, názory kolegýň, babiek, spolužiakov, médiami predpísané trendy ani virtuálny trollovia vo wortexlande neexistujú. Každý robí, myslí a oblieka sa slobodne, podľa svojho vlastného vnútorného pocitu. Obyvatelia hrdo nosia divoké kombinácie vzorov, šialené klobúky, tangáče, nahotu, malé aj veľké prsia, chlpaté aj oholené nohy, či pazuchy. V neposlednom rade nosia čisté mysle. Čistota myslí, duší aj sŕdc sa šíri naprieč celým krajom, každá bytosť je maják, ktorý vysiela toto svetlo ďalej. Wortexland nie je mýtus. Každý sa sem vieme dostať. Stačí si pootvoriť myseľ a ❤️ Vitaj v mojom svete bytosť! A áno, chlpy sú prirodzené, sú mega, sú cool, ale ako poznám nášho pána instagrama, bez tej cenzúry by som to mala do rána dole, ale túto fotku veľmi ľahko dohladáte necenzurovanú na celom nete! ? S maminou @ladycarisma ? #bmd #bmd2018 #topky #novycas #pluska #bulvarjemojkamos #ladygagawannabe #oholsa #slovkagirl #slovakboy #dnesnosimchlpy #dnesnosim #ukazbobra #masmalececky #tysichlap?

A post shared by Alexandra (@alexwortex69) on

Zdroj foto: Instagram @alexwortex69